Υπεγράφη η σύμβαση μελέτης βιωσιμότητας τηλεθέρμανσης Φερών

15 Δεκεμβρίου 201511:35

Υπεγράφη χθες η σύμβαση μελέτης σκοπιμότητας-βιωσιμότητας, μεταξύ του δήμου Αλεξανδρούπολης και της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝ.ΚΟ.), για την υλοποίηση του έργου τηλεθέρμανσης Φερών.

Το συγκεκριμένο έργο βασίζεται στην εκμετάλλευση της θερμότητας που προέρχεται από το σταθμό συμπίεσης του αγωγού TAP και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο ενέργειας και φυσικών πόρων, Γιάννη Φαλέκα, θα ωφελήσει σημαντικά την κοινωνία των Φερών.

Απαραίτητη για την πραγμάτωση του έργου, χαρακτήρισε τη συμβολή της ΑΝ.ΚΟ., ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, εξηγώντας πως η συγκεκριμένη εταιρία είναι η μοναδική που έχει εκπονήσει τέτοιου είδους μελέτες και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκπρόσωπος της ΑΝ.ΚΟ., Θεόδωρος Καρυπίδης, υπογράμμισε τη σημασία του έργου καθώς θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Πηγή: energypress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr