Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά για τον πατέρα της: «Θα ήθελα να ρίξει τα μούτρα του»

8 Ιανουαρίου 201811:50

Σε μία άκρως προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της.

«Με τον πατέρα μου έχουμε ελάχιστες συναναστροφές. Αν ήταν ο πατέρας μου παρών, μάλλον θα ήμουν καταπιεσμένη. Σίγουρα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα κι εμένα μου αρέσει αυτό που είμαι. Με συμπαθώ», είπε στο Down Town η φιναλίστ του My Style Rocks.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας της δεν της έστειλε κανένα μήνυμα όταν την είδε στην τηλεόραση. διατυπώνοντας ταυτόχρονα το μεγάλο της παράπονο: «Αν έχω ένα παράπονο, είναι ότι δεν μου έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη. Θα ήθελα να ρίξει τα μούτρα του και να μου πει “συγγνώμη που δεν ήμουν ποτέ ο μπαμπάς που ήθελες”. Αλλά πλέον δεν με πειράζει. Πιο πολύ από ταινίες έχω δει πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, παρά απ’ όσα έχω ζήσει».
«Όταν ήμουν μικρή, με πείραζε πάρα πολύ να μιλάω για εκείνον κι έκλαιγα συνέχεια. Τώρα, δεν με νοιάζει τίποτα!», καταλήγει, όταν την ρωτούν αν στενοχωριέται για την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ τους.

Πηγή: Peoplegreece

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr