Ιωάννα Λίλη-Θοδωρής Ζαγοράκης: Χωρίζουν;

13 Οκτωβρίου 201310:31

Ένα παλιό γνωμικό κάνει λόγο για επτά χρόνια φαγούρας σ’ έναν γάμο. Οι ψυχολόγοι μιλούν για τα επτά «επικίνδυνα» χρόνια γάμου. Και οι εμπειρίες που όλοι έχουμε από γνωστούς και φίλους το επιβεβαιώνουν δυστυχώς. Φήμες, λοιπόν, θέλουν την Ιωάννα Λίλη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη συμπληρώνοντας επτά χρόνια γάμου, να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους. Για την ακρίβεια κάνουν λόγο για χωρισμό.

Γείτονες του ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη μίλησαν για όσα είδαν αλλά και άκουσαν κατά καιρούς από το γνωστό ζευγάρι. Κάποιοι έκαναν λόγο ακόμα και για συχνούς και βίαιους καυγάδες.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Λίλη: «Ζηλεύουμε και εγώ και ο σύζυγός μου»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Ιωάννα Λίλη δεχόταν πολύ μεγάλη πίεση από τον σύζυγό της ώστε να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα που της είχε επιβάλλει. Ακόμη, οι γείτονες αποκάλυψαν στην εφημερίδα πως εδώ και ένα μήνα το γνωστό μοντέλο έχει μαζέψει τα πράγματά του κι έχει εγκαταλείψει τη μεζονέτα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

www.peoplegreece.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr