Διαθέσιμο το Impreza sedan

15 Ιουλίου 201022:00

impresedaMε τη νέα sedan εκδοχή εμπλουτίζεται η γκάμα του Impreza με τον κινητήρα των 1.5 λίτρων την οποία η Subaru Motors Hellas πλέον εισάγει στην ελληνική αγορά από τις αρχές Ιουλίου.

Παράλληλα διαθέσιμη είναι και η έκδοση Ιmpreza 2.0R SJ-XV με εξωτερικό εξοπλισμό που παραπέμπει σε crossover οχήματα.

Mε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης και του επίπεδου boxer κινητήρα, το Impreza 1.5 sedan είναι κατά 16,5 εκατοστά μακρύτερο από την 5θυρη αντίστοιχη έκδοση hatchback και έχει 119 λίτρα μεγαλύτερη χωρητικότητα αποσκευών φθάνοντας πλέον τα 420 λίτρα διατηρώντας όμως το συνολικό του βάρος στο ίδια επίπεδα.
Το μοντέλο διατίθεται στις εκδόσεις LF με 16.490€, SJ στα 18.490€ και SJ Auto στα 19.990€. Στον βασικό εξοπλισμό (LF) περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, ηλεκτρικοί και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμός και ηχοσύστημα. Η έκδοση SJ διαθέτει επιπλέον σύστημα ευστάθειας, θερμαινόμενα καθίσματα, cruise control, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου.

Tαυτόχρονα λανσάρεται η έκδοση Ιmpreza 2.0R SJ-XV, η οποία χαρακτηρίζεται από μία νέα αισθητική προσέγγιση λόγω του ιδιαίτερου εξωτερικού εξοπλισμού ο οποίος παραπέμπει έντονα σε αυτοκίνητο crossover.
Oι ενδεικτικές τιμές λιανικής για το Impreza 2.0R SJ-XV & SJ-XV D (diesel) διαμορφώνονται αντίστοιχα στις 23.900 και 27.400€.
Το μοντέλο ξεχωρίζει για τα αεροδυναμικά βοηθήματα, την αεροτομή της 5ης πόρτας και τις ράγες οροφής.

http://www.autotriti.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr