Ειδικοί Φρουροί για COVID 19: Κουράγιο Ελλάδα, Ιταλία, Ευρώπη – Μαζί θα νικήσουμε! (Βίντεο)

20 Μαρτίου 202011:14

Ένα δυνατό μήνυμα για τον αγώνα που κάνει η χώρα μας αλλά και η Ευρώπη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού δημιούργησε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) προτρέποντας όλους τους πολίτες να σεβαστούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ελλάδας και τους ένστολους και να κάνουν πράξη το σύνθημα «Μένουμε σπίτι».

«Η χώρα μας και η ανθρωπότητα συνολικά περνούν ιστορικά μια δύσκολη δοκιμασία» αναφέρουν και συνεχίζουν:

«Σ’ αυτούς τους καιρούς οι πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης,της  προσφοράς στο συνάνθρωπο και της αγάπης πρέπει να καθοδηγούν τις πράξεις μας. Εμείς, οι άνδρες και οι γυναίκες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σας καλούμε να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας και το σεβασμό σας στο ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό και στους ενστόλους όλης της χώρας πειθαρχώντας πλήρως στις οδηγίες των ειδικών και κάνοντας πράξη το σύνθημα «Μένουμε σπίτι».

“Μαζί θα νικήσουμε» καταλήγει το μήνυμα καλώντας στα ελληνικά, ιταλικά και αγγλικά, Ελλάδα, Ιταλία και Ευρώπη να κάνουν κουράγιο και να έχουν πίστη”.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr