Γνωστός ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80 έχει μείνει άστεγος και φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού»

25 Ιανουαρίου 201415:45

Τη δεκαετία του ’80 υπήρξε ένας από τους ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Ιδιαίτερα αγαπητός έγινε μέσα από τις βιντεοταινίες που είχε γυρίσει. Σήμερα δεν έχει σπίτι και φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού».

«Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη, επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά».

Ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή τον έκανε να περάσει δύσκολες στιγμές και να μπει στο νοσοκομείο λέγοντας ψέματα ότι ήταν ασφαλισμένος. Ο Νίκος Ζιάγκος έχει αποκτήσει έναν γιο που στα 18 του είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά. «Τον πήγα δεκαοκτώ μήνες για αποτοξίνωση στην Ιταλία και άλλους τόσους μήνες στην Ισπανία», δήλωσε σε εβδομαδιαία εφημερίδα. Μετά τη μεγάλη δόξα και τα φώτα ήρθαν οι δύσκολες στιγμές αλλά εκείνος δεν το βάζει κάτω και με αισιοδοξία προχωράει.

ziogas-title1-640x330
Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr