Fujifilm-FinePix-HS30EXR

Fujifilm FinePix HS30EXR

22 Ιουλίου 201210:00

Fujifilm-FinePix-HS30EXRΠαρόλο που με τις φωτογραφικές μηχανές της κατηγορίας DSLR μπορείς να βγάλεις αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακές φωτογραφίες, η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: οι μεγάλες διαστάσεις τους δεν σου επιτρέπουν να τις έχεις συνέχεια μαζί σου.


Ευτυχώς, υπάρχει λύση –και μάλιστα κορυφαία. Αντικαθιστώντας την βραβευμένη HS20, η νέα HS30EXR φτιάχτηκε για τους παθιασμένους με τη φωτογραφία που επιθυμούν ποιότητα και χαρακτηριστικά επιπέδου DSLR, σε ένα compact σώμα.

Η σούπερ φωτογραφική μηχανή της Fujifilm έρχεται εξοπλισμένη με νέο BSI EXR-CMOS αισθητήρα 16 megapixel, σε συνδυασμό με έναν υψηλής ακρίβειας φακό Fujinon με πραγματικά τεράστιο οπτικό ζουμ 30x. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται οι προηγμένες τεχνολογίες κατά του θολώματος των φωτογραφιών, η περιστρεφόμενη οθόνη των τριών ιντσών για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το πανέξυπνο σύστημα αυτόματων ρυθμίσεων «EXR Auto», η δυνατότητα αποθήκευσης σε φορμά RAW, καθώς και η δυνατότητα λήψης HD βίντεο ανάλυσης 1080p. Όσο για την αυτονομία, μια φόρτιση είναι αρκετή για 600 λήψεις. Όλα όσα αναζητούσες, σε ένα υπερπλήρες πακέτο.

ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Κατασκευασμένο από τη Fujinon, το φωτεινό και ευκρινές ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο διαθέτει ανάλυση 920.000 dots. Όταν μάλιστα τοποθετείς την κάμερα κοντά στο μάτι σου, η LCD οθόνη της φωτογραφικής απενεργοποιείται αυτόματα.

30% ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ

Οι βελτιωμένες επιδόσεις του νέου 16MP EXR CMOS αισθητήρα σου επιτρέπουν να φωτογραφήσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε υψηλό ISO και να αιχμαλωτίσεις πιο φωτεινές και πιο καθαρές εικόνες, με αισθητά λιγότερο θόρυβο.

Πηγή : itech4u.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr