Έσπασε το «μαύρο» της ΕΡΤ η Θάσος: Στους τηλεοπτικούς δέκτες της Περιφέρειας ΑΜΘ από το πρωί τα κανάλια της ΕΡΤ !

14 Ιουνίου 201313:57

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές της Περιφέρειας ΑΜΘ το πρωί της Παρασκευής. Ανοίγοντας του τηλεοπτικούς δέκτες  αντίκρυσαν το σήμα της ΕΡΤ να εκπέμπει το απεργιακό πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη εδώ και μέρες.

Με τη βοήθεια της EBU έγινε λήψη, στο σταθμό εκπομπής της Θάσου, του δορυφορικού σήματος που εκπέμπει ο ευρωπαϊκός οργανισμός και έτσι «έσπασε» το «μαύρο» που επέβαλε η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr , και το σήμα την ΕΡΤ εκπέμπεται και στις τρεις συχόντητες των καναλιών της ΕΡΤ.

Άγνωστοι παραμένουν οι ακτιβιστές- τεχνικοί που έδωσαν στον κόσμο της περιοχής εικόνα από το απεργιακό πρόγραμμα, αλλά φαίνεται ότι η περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήταν πρωτοπόρος στην ιδιότυπη αντίσταση απέναντι στο κλείσιμο της ΕΡΤ (ακολούθησε και σε άλλες περιοχές) ενώ σε λειτουργία παραμένουν από την πρώτη στιγμή οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΑ σε Κομοτηνή, Καβάλα και Ορεστιάδα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr