Eπίσημος εορτασμός Πρωτοχρονιάς στην Ξάνθη. Ο Μ. Στυλιανίδης τυχερός στο φλουρί

2 Ιανουαρίου 201313:07

Με συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την πρώτη του νέου έτους 2013.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με την δοξολογία στον Καθεδρικό  Ναό της Του Θεού Σοφίας και στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και αναπτυξιακών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, καθώς επίσης και με πολίτες. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πίτας για τη χρονιά του 2013, το φλουρί της οποίας βρέθηκε στο κομμάτι του Δημάρχου  Ξάνθης, κ.Μιχαήλ Στυλιανίδη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr