EESTEC: Σεμινάριο JustApp για την ανάπτυξη εφαρμογών σε κινητά

23 Μαρτίου 201612:00

H Τοπική Επιτροπή  Ξάνθης  διοργανώνει το “JustApp”, μια σειρά σεμιναρίων με στόχο την εκμάθηση και αργότερα την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά με την χρήση Web τεχνολογιών.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Σταύρο Κουνή απόφοιτο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ιδρυτή της εταιρίας More Than just Themes, με έδρα την Ξάνθη. Στα πλαίσια αυτού θα πραγματοποιούνται διαλέξεις, κάθε Σάββατο από τις 15:00 έως τις 18:00, από 26 Μαρτίου έως 16 Απριλίου, οι οποίες θα διεξάγονται σε χώρο της Πολυτεχνικής Σχολή Ξάνθης και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο στα ΠΡΟΚΑΤ Βασ. Σοφίας 12.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να δοθεί η ευκαιρία σε φοιτητές της Πολυτεχνικής σχολής αλλά και σε ενδιαφερόμενους της τοπικής κοινωνίας, να γνωρίσουν έναν τρόπο να δημιουργούν εφαρμογές για κινητά, ανεξάρτητα από το λογισμικό τους. Στις διαλέξεις θα γίνει παρουσίαση των βασικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται εν έτη 2016 για την δημιουργία Web Mobile εφαρμογών, όπως το AngularJs. Βέβαια το περιεχόμενο των διαλέξεων δεν θα είναι μόνο θεωρητικό, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα να εφαρμόζουν άμεσα την γνώση που αποκομίζουν μέσα από παραδείγματα.  

Μετά το τέλος των διαλέξεων, θα υπάρξει μια περίοδος κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν την δική τους εφαρμογή. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με ειδικούς, τους οποίους και θα μπορούν να συμβουλεύονται. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, όλες οι εφαρμογές που έχουν κατατεθεί θα αξιολογηθούν και οι καλύτερες από αυτές, θα βραβευθούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την σελίδα  στο facebook EESTEC Xanthi είτε στο e-mail μας eestecxanthis@gmail.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr