Δωρεάν μαθήματα Τουρκικής γλώσσας για παιδιά

21 Μαΐου 201315:58

Κύκλος δωρεάν μαθημάτων Τουρκικής γλώσσας για παιδιά ξεκίνησε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA σε συνεργασία με το Τουρκικό Προξενείο στην Αθήνα. 

Στα μαθήματα συμμετέχουν τα παιδιά ελληνοτουρκικών οικογενειών που διαμένουν στην Αθήνα καθώς και παιδιά ή/και εγγόνια Κωνσταντινουπολιτών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας της Προξένου της Τουρκίας στην Αθήνα, κας Nurdan Altuntaş και της ιδιοκτήτριας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “PERUGIA”, κας Τίνας Ζωγοπούλου.tourkika-mathimata-paidia-peruggia-2

Τα μαθήματα γίνονται στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, καθώς και της λειτουργίας κι αποστολής του Ελληνοτουρκικού Κέντρου Γλώσσας και Κουλτούρας – Τίνα Ζωγοπούλου (Εκδόσεις PERUGIA), προκειμένου να ενισχυθούν οι γνωστικές ικανότητες των μικρών μαθητών στην Τουρκική γλώσσα.

tourkika-mathimata-paidia-peruggia-3

Την ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία αγκάλιασαν οι γονείς των μαθητών κι ανταποκριτές του τουρκικού έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, οι οποίοι παρακολούθησαν μέρος του πρώτου μαθήματος κι ενημερώθηκαν για όλη τη δραστηριότητα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “PERUGIA”΄, το οποίο συνδράμει τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας σε εκπαιδευτικό, πολιτιστικό κι εμπορικό επίπεδο μέσω των μαθημάτων Τουρκικής γλώσσας και των εξετάσεων του Πανεπιστημίου Άγκυρας TÖMER, που φέτος θα γίνουν στις 29 & 30 Ιουνίου.

 

(Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://www.perugia.edu.gr/images/stories/deltioTomer2013.jpg).

tourkika-mathimata-paidia-peruggia-5

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr