devolo-Vianect-AIR-TV

devolo Vianect AIR TV

7 Ιουνίου 201213:00

devolo-Vianect-AIR-TVΜπορεί το HDMI να έκανε τη σύνδεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών με τις τηλεοράσεις λίγο πιο εύκολη, όμως η αλήθεια είναι ότι ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, δεν μπορείς να αποφύγεις τα καλώδια. Εκτός φυσικά, κι αν εξοπλιστείς με το devolo Vianect AIR TV.


Σύμφωνα με το itech4u.gr το συγκεκριμένο gadget σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις ασύρματα αρχεία ήχου, εικόνας και βίντεο από τον φορητό υπολογιστή, το netbook ή τον σταθερό υπολογιστή απευθείας στην τηλεόραση ή σε ακόμη μεγαλύτερη οθόνη μέσω προβολέα –και μάλιστα χωρίς καθόλου κόπο.

Είναι ιδανικό για την αναπαραγωγή εικόνων και βίντεο στο σπίτι και στο γραφείο και υποστηρίζει HD εικόνα ανάλυσης 720p. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη εμβέλεια χάρη στην τεχνολογία Wireless-USB (USB-IF), ενώ ο δέκτης διαθέτει συνδέσεις HDMI και D-Sub RGB (VGA) που θα καλύψουν κάθε χρήστη.

Διάθεση devolo Ελλάς, 22210-84387, www.devolo.gr Τιμή €99,90

http://www.youtube.com/watch?v=HTorZoBOwVE

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr