Νέο Derbi Terra Adventure

31 Μαρτίου 201022:00

derbi_terraTo Terra Adventure 125, το περιπετειώδες μικρό on-off της Derbi, διατίθεται στην τιμή των 3.995 ευρώ.

Το Terra 125 αποτελεί μια χρήσιμη και οικονομική λύση για την πόλη, ωστόσο το πεδίο δράσης του εξαπλώνεται και σε διαδρομές έξω από αυτή, καθώς δε θα αρνηθεί να αντιμετωπίσει χωμάτινες προκλήσεις.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου και με ενημέρωση του Mototriti.gr, το Terra Adventure 125 δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τις πιο ακραίες καταστάσεις, για τον οδηγό που αναζητά συνεχώς προκλήσεις και επιθυμεί να ζει εμπειρίες στα άκρα. Εμπνευσμένη από μοτοσικλέτες που έχουν πρωταγωνιστήσει στους πιο δύσκολους αγώνες όπως το Paris-Dakar, η Derbi στοιχηματίζει στη νέα αυτή ιδέα για να κερδίσει μια μοναδική είσοδο στον κόσμο της περιπέτειας. Το Terra Adventure 125 είναι μια μοτοσικλέτα, πολυχρηστική, άνετη και ευκίνητη, σχεδιασμένη για οδήγηση εκτός ασφάλτου, σε χωματόδρομο, σε διαδρομές στο δάσος αλλά που ταυτόχρονα μπορεί να κινηθεί με άνεση και ευκολία σε δρόμους εντός και εκτός πόλης.

Το μοντέλο αυτό σχεδιάστηκε τόσο για οδήγηση στην πόλη όσο και για διαδρομές off road. To σύστημα αναρτήσεων αποτελείται εμπρός από ένα πιρούνι διαμέτρου 41 χιλ. και διαδρομής 175 χιλ. ενώ πίσω υπάρχει ένα αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης του ελατηρίου, που εξασφαλίζει απόλυτη σταθερότητα στη μοτοσικλέτα και επιτρέπει εύκολη και άνετη οδήγηση με μέγιστη πρόσφυση. Τα στοιχεία αυτά προσφέρουν στον αναβάτη πολύ μεγάλη ασφάλεια ακόμα και στο πιο ασταθές έδαφος.

Το Terra Adventure διαθέτει μεγάλο εμπρός τροχό 21 ιντσών και 17 ιντσών πίσω, με λάστιχα τύπου trail, κατάλληλα για διαδρομές εντός και εκτός δρόμου. Ο κινητήρας, τετράχρονος, μονοκύλινδρος 125 κυβικά, τελευταίας γενιάς, με ισχύ 14,75 ίππων στις 9.500 στροφές είναι ο πιο ισχυρός της κατηγορίας σύμφωνα με τη Derbi, εξασφαλίζοντας τις υψηλότερες και καλύτερες επιδόσεις.

Από αισθητικής άποψης, το φέρινγκ παραπέμπει στον περιπετειώδη χαρακτήρα του, κάτι που ενισχύεται από το τιμόνι με το μπαράκι, τα προστατευτικά του πιρουνιού και την ποδιά από αλουμίνιο, που προφυλάσσει τον κινητήρα, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ζημία στην καρδιά της μοτοσικλέτας, εξασφαλίζοντας έτσι την μακροζωία της ίδιας αλλά και των υπόλοιπων εξαρτημάτων στο κατώτερο σημείο του οχήματος.

Για να διασφαλίσει τη μέγιστη ευκολία χρήσης, άνεσης και ασφάλειας κάτω από δύσκολες συνθήκες, ακόμη και στις πιο τολμηρές διαδρομές, το Terra Adventure διαθέτει προστατευτικό στο μπροστινό φανάρι και εργονομικά προστατευτικά χεριών που σε συνδυασμό με τoν μεγάλο ανεμοθώρακα, εγγυώνται ασφαλή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr