oaed

7.130 θέσεις μαθητείας στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ

8 Ιουλίου 201204:00

oaedΠεριθώριο έως τις 31 Αυγούστου έχουν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για να διεκδικήσουν μία από τις 7.130 θέσεις μαθητείας στις Επαγγελματικές Σχολές (EΠΑΣ) του ΟΑΕΔ.


Η φοίτηση στις 51 ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ απευθύνεται κυρίως σε νέες και νέους ηλικίας μέχρι 23 ετών, οι οποίοι προάγονται στη Β’ Τάξη των Επαγγελματικών ή Γενικών Λυκείων και συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση του μαθητή στο σχολείο και την πρακτική του άσκηση σε χώρους εργασίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις στα κατά τόπους ΕΠΑΣ, συνοδευόμενες από τους τίτλους σπουδών τους, στους οποίους πρέπει να αναγράφεται απαραιτήτως ο γενικός βαθμός τους. Επιπλέον, πρέπει να προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό γέννησης δήμου ή κοινότητας, είτε φωτοαντίγραφο ταυτότητας, ενώ προαιρετική είναι η υποβολή επίσημων εγγράφων ή επικυρωμένων αντιγράφων που να αποδεικνύουν την οικογενειακή, κοινωνική και οικονομική κατάσταση του υποψηφίου.

Τα ονόματα των εισαγόμενων και των επιλαχόντων θα ανακοινωθούν στις 4 Σεπτεμβρίου και για πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στις ΕΠΑΣ, καθώς και στο: 210-9989711 (κα Ελισάβετ Δημοπούλου).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr