7 λόγοι που οι 50άρηδες είναι γοητευτικοί

25 Μαρτίου 201510:37

Τον τελευταίο καιρό, πολλές γυναίκες στρέφονται στις σχέσεις με μικρότερους άντρες και ξεχνούν τις αρετές που κρύβουν οι μεγαλύτεροι άντρες. Ένας άντρας 50 ετών είναι ώριμος, έμπειρος και επαγγελματικά κατασταλαγμένος. Εάν όλο αυτό το πακέτο συνοδεύεται και από γκρίζους κροτάφους, τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει μία γυναίκα;

Είναι ώριμοι
Οι άντρες είναι σαν το καλό κρασί. Χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν και, μάλιστα, περισσότερο χρόνο από αυτόν που χρειάζονται οι γυναίκες, οπότε στα 50 τους έχουν πλέον διαμορφώσει τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά τους και γνωρίζουν ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να συμπεριφερθούν.

Έχουν γκρίζους κροτάφους
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα γκρίζα μαλλιά προσδίδουν γοητεία στον άντρα. Θέλετε αποδείξεις; Τζορτζ Κλούνει, Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζεφ Μπρίτζες, Σον Κόνερι, χρειάζεται να πούμε κι άλλους;

Έχουν εμπειρία στο κρεβάτι
Ένας 50άρης ξέρει ότι δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το σεξ δεν χωράει βιασύνες και επικεντρώνεται τόσο στην ευχαρίστηση τη δική του, όσο και της συντρόφου του. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Science Daily αναφέρει ότι οι άντρες 50 ετών είναι πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με τους άντρες στα 30 ή τα 40 τους.

Είναι πιο οργανωμένοι
Πόσες φορές, έχετε βρεθεί να κοιτάτε με τις ώρες το κινητό σας προκειμένου να σας στείλει μήνυμα ή να σας πάρει τηλέφωνο κάποιος που βγαίνετε; Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί (σχεδόν) ποτέ εάν βγαίνετε με έναν άντρα που έχει πατήσει τα 50. Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτή την ηλικία ένας άντρας είναι πιο ώριμος και κατασταλαγμένος ή μπορεί να συμβαίνει επειδή είναι πιο οργανωμένος, αλλά σε κάθε περίπτωση, όταν ένας άντρας εκείνης της ηλικίας σας προτείνει να βγείτε την Τρίτη το βράδυ το εννοεί!

Είναι οικονομικά κατασταλαγμένοι
Μπορεί να έχει οικονομική άνεση ή να έχει έναν μέσο μισθό, αλλά σε κάθε περίπτωση ξέρει που βαδίζει. Και μαζί με αυτόν, γνωρίζετε κι εσείς που βαδίζετε. Στα 50 του, ένας άντρας έχει ήδη δρομολογήσει την καριέρα του και η επαγγελματική του ζωή δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ξέρει ότι πρέπει να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού
Τέλος στο άγχος του λογαριασμού στο πρώτο ραντεβού. Ένας άντρας 50 ετών δεν πρόκειται να σας ζητήσει να πληρώσετε τον λογαριασμό του φαγητού μισό μισό, ούτε να σφυρίξει αδιάφορα για να τον πληρώσετε εσείς (ναι συμβαίνουν κι αυτά!), αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι το savoir vivre ορίζει να πληρώσει εκείνος.

Δεν ψάχνει μία γυναίκα να τον νταντεύει
Ένας άντρας στα 50 του δεν ψάχνει μία γυναίκα για να αντικαταστήσει τη μητέρα του. Έχει ζήσει αρκετά χρόνια μόνος του, είναι ανεξάρτητος και ξέρει πως να φροντίσει τον εαυτό του. Ο λόγος που αναζητά μία σύντροφο δεν είναι για να του μαγειρεύει και να του πλένει, αλλά επειδή θέλει συντροφιά και παρέα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr