6 ερωτήσεις ομορφιάς που θέλει-αλλά κολλάει- να σου κάνει το αγόρι σου

19 Φεβρουαρίου 201619:00

Υπάρχουν κάποια πράγματα που για εμάς τα κορίτσια είναι σημαντικά και είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας όταν μιλάμε για θέματα ομορφιάς, για τους άντρες όμως δεν είναι παρά μεγάλα ερωτηματικά. Παρακάτω θα μάθεις – αν δεν ξέρεις ήδη- ποιες ερωτήσεις μπορεί να έχει στο μυαλό του ο καλός σου σχετικά με την ομορφιά σου. Εμείς δίνουμε τις δικές μας απαντήσεις!

“Γιατί πηγαίνετε δύο-δύο στο μπάνιο;”

– Μια ερώτηση που πολύ θα ήθελε να σου κάνει ο καλός σου δεν είναι άλλη από αυτήν. Η απάντηση φυσικά είναι πως θέλουμε να πούμε τα …δικά μας όταν πηγαίνουμε στην τουαλέτα! Φυσικά και θέλουμε να δούμε αν είναι όλα καλά με το μακιγιάζ μας και να βάλουμε λίγο πούδρα και κραγιόν βεβαίως βεβαίως!

“Γιατί κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν λιπ-γκλος αντί για κραγιόν;”

– Για αρχή θα πρέπει να χαρούμε που ξεχωρίζει τις διαφορές ανάμεσα σε κραγιόν και λιπ-γκλος. Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο κάνει τα χείλη μας να λάμπουν ακόμη περισσότερο αλλά γιατί ακόμη και αν μας ξεφύγει λίγο καθώς το απλώνουμε το αποτέλεσμα είναι λιγότερο έντονο. Εκτός όμως από όλα τα παραπάνω, λατρεύουμε το ότι το λι-γκλος κάνει τα χείλη μας να γυαλίζουν.

Για ποιον λόγο πιστεύεται πάντα πως πρέπει να χάσετε κιλά, όσο και αν σας λέμε πως δεν χρειάζεται;

-Φυσικά και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους εμείς οι γυναίκες θέλουμε να χάσουμε βάρος. Ο πιο σημαντικός είναι ίσως η ανασφάλεια μας ή απλά μπορεί να θέλουμε να μας λέτε πως δεν χρειάζεται να κάνουμε δίαιτα!

“Πότε μπορούμε να σας δούμε χωρίς καθόλου μακιγιάζ;”

– Όταν ξέρουμε πως θα μείνουμε στο σπίτι σας και έχουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία μακιγιάζ! Και για να σας προλάβοπυμε, ναι πάντα πλένουμε το πρόσωπο μας πριν πέσουμε για ύπνο (και βάζουμε και κρέμα νυκτός).

“Γιατί βάφετε τα νύχια σας σε διαφορετικά χρώματα;”

-Απλά γιατί έχει πλάκα! Είναι κάτι διαφορετικό και είναι πολύ μόδα τώρα και με τον τρόπο αυτόν ξέρουμε πως θα τραβήξουμε την προσοχή στα χέρια μας.

“Ποια είναι η διαφορά της κρέμα ημέρας και νύχτας; Όλες κρέμες δεν είναι;”

Οι κρέμες ημέρας μας προσφέρουν προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας που δουλεύουμε, κάνουμε δουλειές, κτλ. Ο οργανισμός μας είναι σε συνεχή δραστηριότητα αλλά και η ανάγκη για αντηλιακή προστασία είναι επίσης μεγάλη κατά τη διάρκεια της ημέρας, πράγμα που δεν ισχύει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όταν κοιμόμαστε, η επιδερμίδα μας παραμένει ξύπνια και δουλεύει για μας. Άρα η κρέμα νύχτας στην ουσία έχει και τον επιδιορθωτικό παράγοντα που λειαίνει τις ρυτίδες και διεγείρει τα κύτταρα.

Ας μην ξεχνάμε πως τη νύχτα η επιδερμίδα έχει ανάγκη να επισκευάσει τις βλάβες που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις εξωτερικές επιθέσεις όπως ο ήλιος, το κρύο και τη ρύπανση. Οπότε πώς θα μπορούσαν να κάνουν την ίδια δουλειά η κρέμα ημέρας και νύχτας;

Πηγή : www.womenonly.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr