2o Αnorak Festival στις 11 & 12 Ιουνίου

17 Μαΐου 201022:00

anorak_festival_iounios_2010Το 2ο ΑNORAK Festival   ανατέλει  στην πιο γόνιμη εποχή που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα για νέα συγκροτήματα και καλλιτέχνες ….

 

  1. Δύο  Pop Days γεμάτες Μουσική
  2. Μια πανέμορφη πόλη «κλειδί» για την Βόρεια Ελλάδα.
  3. Μια φωτεινή πολύχρωμη  ομάδα που δεν σταματά πουθενά !!!
  4. Ενα Ευρωπαικό γκρουπ-μύθος  α-πο-κλει-στι-κα για το ΑNORAK
  5. Ενα Festival που μετά τον Aρδα και το River Party του Νεστόρειου έρχεται να συμπληρώσει τον Χάρτη των Festival της Β. Ελλάδας που κάνουν πράξη την πολιτιστική αποκέντρωση !

Στις 11 και 12 Ιουνίου η πυξίδα δείχνει Βόρεια, καθώς τα πιο “hot”, τα πιο “now” ονόματα της νεανικής εγχώριας μουσικής σκηνής (και όχι μόνο), θα εμφανισθούν σε δύο «φωτεινές» νύχτες “down by the water” στον Λιμενοβραχίονα της Καβάλας !!!

Ο αγαπημένος Παύλος Παυλίδης –πρώην frondman των Ξύλινων Σπαθιών, με τους b-movies και μια εσωτερικότητα που σπανίζει στις μέρες μας. Η so-now Monika που έχει  διαμορφώσει μόνη της την κατηγορία Singer / Songwriter και με νέα δισκογραφία. Οι Marsheaux, το εμπνευσμένο pop electro duet της Μαριάνθης και της Σοφίας . Οι Rosebleed (young and Furious) οι Info, Leon, Rockets in a Coma…οι Liebe ….και….

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση αποκλειστικά στο Anorak Festival ένα από τα κορυφαία synth-pop συγκροτήματα της Ευρώπης, η «Γερμανική απάντηση» στους Depeche Mode, οι Camouflage.

ΑNORAK FESTIVAL LINE UP :

11 Ιουνίου                                                                   12 Ιουνίου

Παύλος Παυλίδης – b movies                           Camouflage (Germany)

Monika                                                                Marsheaux

Rosebleed                                                           Info

Leon Rockets in a coma

Plus guest group                                                Liebe

 

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα …αυτό  το ξέρει ακόμη καλύτερα το ΑΝΟRAK TEAM , που εδώ και ένα χρόνο έχει ταράξει τα νερά της Καβάλας αποδεικνύοντας ( με μια σειρά από απόλυτα επιτυχημένα events )  πως «όταν αγαπάς κάτι όλα μπορούν να συμβούν». Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των music lovers της Ελλάδος ως η ομάδα που τολμά την μουσική αποκέντρωση αλλάζοντας τα δεδομένα στην περιφέρεια…

Το πρώτο ANORAK FESTIVAL  έγινε τον Ιούνιο του 2009  στο Βυζαντινό Κάστρο της Καβάλας , με τους Κωνσταντίνο Βήτα, Μικρο, Matisse , Five star hotel, pop eye , le page  και με πάνω από 2500  επισκέπτες!

Η συνεπής πορεία του team έφερε μέσα στο χρόνο που ακολούθησε στην Καβάλα events με την κλικ records τους Νίκο Πατρελάκη, Άρη Κόκου, Σεραφείμ Τσοτσόνη,ΙΟΝ και  Γιώργο Κυριακού,τους νεοζηλανδούς The Veils  μαζί με τους έλληνες b- sides και tziko…τους zebra tracks ,Μatisse ,Μικρο ,Modrec με Wormed Potatoes  ή και πάρτι με την Mαρίνα Tσιγονάκη – Lady Dust  τον Νοέμβριο ,kids at the club τον Φεβρουάριο , και OFF radio party με τους Νίκο Kομνηνό,Aπόστολο Bαρνα ,Nτεμυ Παπαδοπούλου.  Αυτή η δραστηριότητα δημιούργησε μια πλατφόρμα κοινού με συγκεκριμένη ταυτότητα και τραβηξε τα βλέματα και την συμπάθεια Media και κοινού από όλη την Ελλάδα .

 

Doors open 18:00

Show times per running order t.b.a.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση 50 ευρώ διήμερο / 30 ευρώ μια ημέρα

Στην πόρτα  60 ευρώ διήμερο / 40 ευρώ μια ημέρα

Προπώληση εισιτηρίων

ΚΑΒΑΛΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Ομονοίας 163 κ Αρ.Στάνη  ΤΚ  65403 ,Καβάλα

Τηλ :6976483574      6977288720

FAX :2510620218

Email: anorakfestival@hotmail.com

 

Marketing/ P.R: Supernova Productions:

Δήμητρα Μαντζούκα

Μ: 6946334416

E-mail: demetra@supernovaproductions.gr

camouflage

marsheaux

paulos_paulidhs

monika

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr