27χρονος έκλεψε μοτοσικλέτα από αντιπροσωπεία και την έσπρωχνε στην Ξάνθη ! Συνελήφθη το Σάββατο

6 Απριλίου 201511:26

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου  στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 27χρονος από την περιοχή, κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο δράστης το Σάββατο το βράδυ αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από αντιπροσωπεία δικύκλων στην περιοχή της οδού Δημοκρίτου  και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες αρκετών πολιτών, την έσπρωχνε μέσα στην πόλη αφού δεν μπορούσε να την βάλει μπρος !  Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν άμεσα τον 27χρονο και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και την κατοχή του, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3,3 γραμμαρίων και 19 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων LEXOTANIL και VULBEGAL.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή και αντίσταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr