N.Smolian3

Συνάντηση Θεοδώρας Κόκλα και του Νομάρχη του Σμόλιαν

22 Μαΐου 201011:57

N.Smolian3Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί συνάντηση μεταξύ της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεοδώρας Κόκλα και του Νομάρχη του Σμόλιαν κ. Στέφαν Στάϊκοβ, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντινομάρχη κ. Νεντιάλκο Σλάβοβ.

Τα θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση είχαν να κάνουν με την πορεία υλοποίησης του κάθετου άξονα Κομοτηνή – Μακάζα και τις αναπτυξιακές προοπτικές που αυτός δημιουργεί. Ο κ. Στάϊκοβ μετέφερε στην κ. Κόκλα τους θερμούς χαιρετισμούς του Βούλγαρου πρωθυπουργού και προσκάλεσε την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας να επισκεφθεί την περιοχή.

Αφορμή της συνάντησης υπήρξε η ευρεία τεχνική σύσκεψη  που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα αμέσως μετά στη Διεύθυνση Δημοσίων Έργων (Δ.Δ.Ε.) της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και στην οποία συμμετείχαν από τη βουλγάρικη αποστολή, εκτός από τη Νομαρχία Σμόλιαν, δυο ειδικοί εμπειρογνώμονες του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης της Βουλγαρίας και οι Περιφερειακοί Διευθυντές Αστυνομίας και Τροχαίας. Από Ελληνικής πλευράς έλαβαν μέρος στη σύσκεψη στελέχη της Εγνατίας Οδού ΑΕ και της Δ.Δ.Ε., καθώς επίσης εκπρόσωπος του Στρατού και της Αστυνομίας.

N.Smolian1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr