Φιλέτα μπακαλιάρου από την Αβάνα
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Αλατίζουμε τη μελιτζάνα και την αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι για μισή ώρα.
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε στο τηγάνι την πιπεριά, και τη λιαστή ντομάτα και μαγειρεύουμε για άλλα 7 λεπτά.
Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε στο τηγάνι μαζί με το γάλα της καρύδας, το κύμινο, το καγιέν και ένα φλιτζάνι νερό.
Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι μελιτζάνες.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σ’ άλλο τηγάνι για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε τα λαχανικά μας στο κέντρο του πιάτου, από πάνω βάζουμε ένα φιλέτο μπακαλιάρου και πασπαλίζουμε με κάππαρη και μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;