epimelhthrio_xanthis

Επιχειρηματική αποστολή στην Μπάνια Λούκα από το Επιμελητήριο Ξάνθης

4 Μαρτίου 201018:01

epimelhthrio_xanthisΤο Επιμελητήριο Ξάνθης με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, της διεύρυνση των επαφών με φορείς επιχειρηματικότητας του εξωτερικού καθώς και τη σύναψη σχέσεων επικοινωνίας και συνεργασίας

διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Μπάνια Λούκα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βοσνίας – Ερζεγοβίνη. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Απριλίου και αφορά τους κλάδους:

ü        Ξυλεία – Έπιπλα

ü        Μεταλλουργία

ü        Αλουμίνιο

ü        Τρόφιμα – Ποτά

Η αποστολή είναι η τρίτη κατά σειρά, μετά από αυτές στη Σμύρνη και το Βουκουρέστι, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ του Επιμελητηρίου Ξάνθης και Επιμελητήρια ξένων χωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, έως  12  Μαρτίου , στο Επιμελητήριο Ξάνθης κα. Ανθή Παναγιώτου  και κα. Τσελεπίδου Σοφία, στα τηλ. 2541022533, 2541025105.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr