xoros_anapsixhs_polysitos_2

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον χώρο αναψυχής στον Πολύσιτο

26 Ιανουαρίου 201018:31

xoros_anapsixhs_polysitos_2Στο χωριό του Πολυσίτου, ο Δήμος Βιστωνίδος διαμορφώνει τον χώρο που βρίσκεται απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του οικισμού.

 

Σε οικόπεδο που αγοράστηκε από το Δήμο κατασκευάζεται χώρος αναψυχής, παρκινγκ και πεζοδρόμια, τα οποία θα διασφαλίσουν τη διέλευση των μαθητών και θα απαλλάξουν οδηγούς και μαθητές από το φόβο.Ήδη ο εργολάβος δουλεύει με γοργούς ρυθμούς και υπολογίζεται κοντά στο Πάσχα να παραδοθεί προς χρήση στους κατοίκους και μαθητές του χωριού.

«Υλοποιούμε μια λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημα του Πολυσίτου, ακούγοντας τα αιτήματα των πολιτών μας. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν και ότι περνά από το χέρι μας, με όσα μέσα και πόρους διαθέτουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους κατοίκους. Ένα σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί Δημοτικό, Νηπιαγωγείο και Γυμνάσιο ζητούσε λύση για λόγους ασφαλείας των μαθητών και μαθητριών. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση βρήκαμε τρόπους και πόρους και υλοποιούμε γρήγορα ένα χώρο που θα δώσει πνοή όχι μόνο στους μαθητές, αλλά και στους κατοίκους του Πολυσίτου», δήλωσε ο κ. Ζλάτκος.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες, αφού ο καιρός θα αποτελέσει παράγοντα καθυστέρησης ή όχι.

xoros_anapsixhs_polysitos

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr