sdoe

13 Ξανθιώτες στη νέα λίστα του ΣΔΟΕ. Επιχειρηματική δραστηριότητα και όχι πολιτική εμπλοκή

4 Δεκεμβρίου 201209:48

sdoeΔεν προκύπτει ύπαρξη πολιτικά επιλήψιμων στοιχείων, στους Ξανθιώτες της λίστας 1.747 προσώπων που ελέγχει το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “6 μέρες.”

Το XanthiPress.gr επιλέγει να μην δημοσιεύσει τα 13 ονόματα από την Ξάνθη που αναφέρονται στη λίστα καθώς πρόκειται για άτομα με προφανή και γνωστή επιχειρηματική δραστηριότητα και άρα η δημοσιοποίησή τους συνιστά αποκάλυψη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. 

Ακόμη και στις περιπτώσεις που -ίσως- συνδυάζεται η πολιτική ιδιότητα για κάποιους από τους επιχειρηματίες, είναι προφανές ότι ο έλεγχος δεν αφορά την πολιτική τους δράση αλλά μόνο την επιχειρηματική δραστηριότητα, κυρίως, στον κλάδο των κατασκευών, που γνώρισε άνθηση στην Ξάνθη την τελευταία 20ετία.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr