Στις 13 Ιουνίου τελικά η συναυλία Αγγελάκα 3 και Ανεστόπουλου

9 Ιουνίου 201008:36

aggelakas“Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό’ λέει ένα τραγούδι .
Έτσι και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 13 Ιουνίου, παρέα με τις δυο ηγετικές μορφές των σπουδαιότερων group της ελληνικής ροκ σκηνής ‘Τρύπες’ και ‘Διάφανα Κρίνα’ Live στην Ξάνθη στις 13 Ιουνίου.

Γιάννης Αγελλάκας 3 και Θάνος Ανεστόπουλος, Live την Κυριακή 13 Ιουνίου στο Θερινό σινεμά ‘Ολύμπια’ (στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, δίπλα στο Δημαρχείο) .

Για όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά για την Κυριακή. Για όλους τους υπόλοιπους η προπώληση θα συνεχιστεί από το Μικρό Bar καθώς θα υπάρχουν διαθέσιμα και την μέρα της συναυλίας στο ταμείο.

ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3
Ο Γιάννης Αγγελάκας τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής, μέλος του θρυλικού συγκροτήματος «Τρύπες» οι οποίες επηρέασαν τον ήχο της ελληνικής ροκ σκηνής τα τελευταία 20 χρόνια, έρχεται στην Ξάνθη για μια και μοναδική εμφάνιση!!
Ο Γιάννης Αγγελάκας με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά και τον Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα παίζουν ότι θέλουν.
Το τρίο θα κυκλοφορεί καθιστό και αναλόγως θα σηκώνεται.

ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η βραδιά ξεκινά με την μελωδική φωνή του Θάνου Ανεστόπουλου (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των Διάφανων Κρίνων) που επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τη διάλυση του πολυαγαπημένου συγκροτήματος.
Θα παρουσιάσει καινούργια τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του, μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών.

Μαζί του θα βρίσκονται ο Τηλέμαχος Μούσας (κιθάρες, theremin, συνθετητές), η Σοφία Ευκλείδου (βιολοντσέλο) και ο Νίκος Γιούσεφ (μουσικό πριόνι). Ηχολήπτης θα είναι ο Νίκος Βεκίρης.

Χώρος : Θερινό σινεμά ‘Ολύμπια’ ( Δίπλα στο Δημαρχείο Ξάνθης) .
Είσοδος : 20 euro
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 στις 21:00 ξεκινάει ο Θάνος Ανεστόπουλος και στις 22:15 ο Γιάννης Αγγελάκας .

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης .

Πληροφορίες : Τηλ. 6979774496 & mail : info@rockmadness.gr

*After Party στο Μικρό bar!!!

Οργάνωση :
Μικρό bar
Rockmadness.gr
www.rockmadness.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr