Ζευγάρωσαν τα δυο γιγάντια πάντα στο Τόκιο

13 Μαρτίου 201309:01

Τα δύο γιγάντια πάντα του ζωολογικού πάρκου Ουένo στο βόρειο Τόκιο έγιναν ζευγάρι, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πάρκου, εκφράζοντας την ελπίδα η ένωση αυτή να φέρει…απογόνους.
Χιλιάδες επισκέπτες θαύμαζαν καθημερινά, εδώ και έξι μέρες, την Κυρία Σιν Σιν και τον Κύριο Ρι Ρι, που αναπαύονταν μέσα στους χωριστούς τους φράχτες. Την Δευτέρα, όμως, έδειξαν, χωρίς καμιά αμφιβολία, ένα κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ένα για το άλλο…

«Τα βάλαμε, λοιπόν, μαζί γύρω στις 17:20. Κοιτάχτηκαν στα μάτια… κι έπειτα ζευγάρωσαν, γύρω στις 18:00. Τα δύο πάντα χώρισαν εκ νέου και οδηγήθηκαν στους προστατευμένους χώρους τους ξανά στις 18:05», είπε ο Χιντετόσι Κουροτόρι, εκπρόσωπος του ζωολογικού πάρκου.
Η Κίνα δάνεισε τον Φλεβάρη του 2011 στην Ιαπωνία την Σιν Σιν και τον Ρι Ρι. Τα δύο πάντα απόκτησαν πέρυσι ένα μωρό, προσφέροντας χαρά κι ευδαιμονία σε ολόκληρη τη χώρα, αφού ήτανε τα πρώτα γεννητούρια ενός πάντα, μετά 24 χρόνια σε ζωολογικό πάρκο· δυστυχώς, όμως, το μικρό προσβλήθηκε από πνευμονία και κατέληξε, ύστερα από μια βδομάδα. Αυτή την φορά, οι ειδικοί μοιάζουν πιο αισιόδοξοι, αφού (ξανά)ζευγάρωσαν τα… πάντα, όλα· και τα κοάλα τίποτα, όμως, βρε παιδιά; ;)

ert.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr