Η χώρα μας αλλάζει προς το χειρότερο. Του Στέργιου Γιαλάογλου

13 Ιουλίου 201613:22

Είναι η πρώτη φορά που έχετε μέγεθος απτής, κοστολογημένης ζημίας και καθαρή απόδοση ευθυνών για την πρόκληση αυτής της ζημίας σε συγκεκριμένη κυβερνητική ενέργεια, την περήφανη διαπραγμάτευση. Για τους νομικούς αυτό σημαίνει τουλάχιστον αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος της απιστίας με την κακουργηματική μορφή του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου. Ε και;

Ύστερα από εκατοντάδες άθλια ψέμματα, ύστερα από capital controls, ύστερα από βίαιη μείωση των συντάξεων που είχαν ως κόκκινη γραμμή, αφού έβαλαν χέρι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ένα εξαιρετικό μέτρο του ΓΑΠ),τώρα επιχειρούν να ακυρώσουν και το ΑΣΕΠ, για να διορίζουν τον κομματικό τους στρατό ελεύθερα και όλοι σιωπούν. Ταυτόχρονα επιχειρείται η φίμωση του Τύπου με τις τηλεοπτικές άδειες και το κλείσιμο των ανεπιθύμητων καναλιών όπως έκανε ο Τσάβες και ο Ερντογάν, σημάδι αυταρχικής διακυβέρνησης και καθεστωτικής νοοτροπίας.

Η χώρα μας αλλάζει προς το χειρότερο. Ο Δημας δεν ήθελε να εκλεγεί Πρόεδρος με τις ψήφους της ΧΑ, αλλά τώρα οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μετρούν τις ψήφους της για την επιβολή της απλής αναλογικής χωρίς να δίνουν δεκάρα για την διάλυση της χώρας.

Και καθόμαστε και ακούμε τον κάθε τενεκέ, να ζητά όριο εισόδου κόμματος στην Βουλή το 1% δηλαδή 60.000 ψήφους πανελλαδικά. Βλέπουμε την θλιβερή και αφόρητη φιγούρα του μαχαλόμαγκα που παριστάνει τον Υπουργό Υγείας και χασκογελάμε. Πώς γίναμε έτσι; Κάποιοι “αγανακτισμένοι” ορμούσαν κάποτε στον Χατζιδάκη (ναί στον Χατζιδάκη) και τώρα αντί να τους πάρουν φαλάγγι, ψάχνουν παρηγοριά στα ελληνικά του Σαντος.και τρέχουν να βγουν selfie με τον Τσίπρα. Άξιοι της μοίρας μας.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr