Ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Νεανίδων & Κύπελλο Ανσάμπλ

21 Απριλίου 201707:00
Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου υποδέχεται τη νέα γενιά της ρυθμικής γυμναστικής, που αναμένεται να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού Νεανίδων και του Κυπέλλου Ανσάμπλ Γυναικών-Νεανίδων, που θα διεξαχθεί το  τριήμερο  21 έως 23 Απριλίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Ευόσμου.
 
Οι αγώνες, τους οποίους συνδιοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με τη συνεργασία του “Α.Σ. Αστέρα Κορδελιού-Ευόσμου”,  επιστρέφουν στο στάδιο όπου είχε επίσης φιλοξενηθεί το αντίστοιχο Πανελλήνιο Νεανίδων του 2015, με απόλυτη επιτυχία.
 
Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα, καθώς στο αγωνιστικό πρόγραμμα έχει προστεθεί το Κύπελλο Ανσάμπλ, που δίνει πρόσθετο ενδιαφέρον.

Η τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου.

Υποδεχόμαστε με χαρά και ξεχωριστή τιμή και καλωσορίζουμε στην όμορφη πόλη μας τα συμμετέχοντα αθλητικά σωματεία, τις αθλήτριες και τους  προπονητές  στη σπουδαία αυτή πανελλήνια γιορτή του αθλητισμού, η οποία αναμένεται να καταστεί σημείο αναφοράς για την ελπιδοφόρο και ανοδική πορεία της ρυθμικής γυμναστικής” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας και πρόσθεσε: “Το τριήμερο 21, 22 και 23 Απριλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου. Ας δώσουμε όλοι το παρόν μας ενισχύοντας την προσπάθεια των αθλητριών μας”.

Η είσοδος κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που αναμένεται να έχει έντονη παρουσία, για να χειροκροτήσει τις νεαρές πρωταθλήτριες της ρυθμικής και να «αγκαλιάσει» το άθλημα για άλλη μια φορά.

pdf Πρόγραμμα 366.41 Kb

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr