Ξεκινάει το μοναδικό φεστιβάλ gaming και νέων τεχνολογιών στη Β. Ελλάδα!

31 Μαρτίου 201721:14

O Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και οι εταιρίες GNET Internet Stations και Anime House σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο 2ο Digital Culture Festival, το μοναδικό Φεστιβάλ για τη βιομηχανία του gaming στη Β. Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιείτε υπό την Αιγίδα του Δ. Θεσσαλονίκης.

Το Digital Culture Festival 2017, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1 – 2 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, Ερμού 45 στην Πλατεία Αριστοτέλους!

Στόχος του Digital Culture Festival 2017, είναι να ενισχύσει την ψηφιακή κουλτούρα στην Ελλάδα και να αναδείξει τις επαγγελματικές ευκαιρίες για τους νέους, που προσφέρονται μέσα στη βιομηχανία του gaming.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν…

  • Video games tournaments
  • Card games tournaments
  • Workshops & δωρεάν σεμινάρια
  • Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα

Κατά τη διάρκεια του Digital Culture Festival 2017, θα συμμετέχουν ως guests γνωστοί YouTubers & Gamers, όπως ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης, ο Leon Pep, οι Gramers, καθώς και οι Zok, Bitbite, forg1ven, Wildpanda, Logan & Ziakas.

Ενώ θα πραγματοποιηθεί gaming showmatch μεταξύ των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων Greek Regenesis eSports και Instinct Esports.

Παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια του Digital Culture Festival 2017, θα συλλεχθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο! Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης «Cure Day», του YouTuber Λεωνίδα Πέπλη!

Τέλος, ο Νίκος Δαλαμπύρας, υπεύθυνος των εκδόσεων “Ένατη Διάσταση” επιμελείται την μίνι έκθεση έργων comics από Έλληνες δημιουργούς, που έχουν εμπνευστεί από τους χώρους της φαντασίας και εν γένει του gaming. Στην έκθεση αυτή συμμετέχουν με τα έργα τους οι διακεκριμένοι πλέον δημιουργοί Γιάννης Ρουμπούλιας (Aδάμαστος, Χρονικά του Δρακοφοίνικα κ.α.), Χρήστος Σταμπουλής (Mαύρη Φουστανέλα, Oι Άρχοντες της Πορφυρής Κοιλάδας κ.α.), Κώστας Φραγκιαδάκης (Μύθος, O Τετρακοσάρης κ.α.) Δημήτρης Λαγός (Νεκρά Όνειρα), Άγγελος Παπουτσής και Δήμητρα Καζή (Imprisoned Soul). Τα έργα τους θα βρίσκονται αναρτημένα σε ειδικό χώρο στον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεων του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου φεστιβάλ!

Το Digital Culture Festival 2017, υποστηρίζουν οι Τομείς Σπουδών Πληροφορικής, Επισιτισμού, Μόδας & Ομορφιάς, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Μουσικής και Επικοινωνίας & ΜΜΕ του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα του Digital Culture Festival 2017, θα παραλάβουν loot bag με δώρα από τους χορηγούς, ενώ οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια και τα workshops του Φεστιβάλ θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Μη ξεχάσεις να επισκεφθείς τις σελίδες του Φεστιβάλ για περισσότερες πληροφορίες:

http://digiculture.gr | https://www.facebook.com/digitalculturefestival/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr