Το “Utopian Land” καλύτερο ethnik τραγούδι της Eurovision 2016

21 Οκτωβρίου 201602:57

Μια ακόμα νίκη για τους ARGO το συγκρότημα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2016,όπου μπορεί να μην κατάφεραν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την χώρα μας τον προηγούμενο Μάιο στη Σουηδία, όμως πέντε μήνες μετά κάνουν “double score” μιας που πριν λίγες ημέρες τo σωματείο οργανωμένων φίλων του θεσμού INFE GREECE μας έκανε γνωστή την ανακήρυξη του συγκροτήματος ως το “καλύτερο GROUP” της διοργάνωσης με το “χρυσό” στα διεθνή βραβεία “Eurocyuclops 2016” με ψήφους από κάθε γωνία του πλανήτη.

Ψηφοφόροι από την Αμερική και τον Καναδά έως την Βόρεια Κορέα και Αραβικές αλλά και Αφρικανικές χώρες ,ψήφισαν κατά συρροή στα πολύ γνωστά αυτά βραβεία που διοργανώνονται σε διαδικτυακή ψηφοφορία εδώ και πολλά χρόνια και δώσανε αυτή τη “διπλή νίκη” στους Έλληνες εκπρόσωπους.

Εκτός από το βραβείο για το “καλύτερο συγκρότημα” μαθαίνουμε ότι τελικώς η Ελλάδα πήρε έναν ακόμα τίτλο “από τα χέρια της Ουκρανής Jamala ,μιας που το τραγούδι μας ψηφίστηκε ως το ¨”καλύτερο ethink τραγούδι” της διοργάνωσης , αφήνοντας πίσω την εκρηκτική Iveta Mukuchian από την Αρμενία που ξεσήκωσε το στάδιο , αλλά και τα τραγούδια της Κροατίας και της Βοσνίας στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ η φετινή νικήτρια της διοργάνωσης Jamala με το αμφιλεγόμενο τραγούδι της “1944” σκαρφάλωσε μόλις στην τρίτη θέση.

Οι Argo δεν ξέχασαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ευχαριστώντας όσους τους ψήφισαν και κατέκτησαν αυτά τα δύο βραβεία, και ευχαριστούν όσους τους κατέταξαν στην πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες στα βραβεία Eurocyclops 2016.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr