Η τραγική ιστορία του “Αχιλλέα” από το «Μπρούσκο» που είχε συγκλονίσει την Κύπρο

4 Νοεμβρίου 201316:42

Το 2005 ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αναφερθεί στην οικογενειακή ιστορία του Ανδρέα Γεωργίου, που είχε συγκλονίσει την Κύπρο πριν κάποια χρόνια.

Ο Ανδρέας είχε μιλήσει για την ιστορία του στο Down Town και συγκλόνισε… Η μητέρα του, λοιπόν, πέθανε από AIDS που της κόλλησε ο πατέρας του, ενώ όσο έπασχε από την ασθένεια έφερε στον κόσμο ένα παιδί (τότε ήταν 13 χρονών), που επίσης ήταν φορέας του AIDS.

Ο Ανδρέας έχει άλλα δύο αδέλφια και ουσιαστικά αυτός και η γιαγιά του φροντίζουν την οικογένεια. Όσον αφορά τον πατέρα του είναι φορέας του AIDS κι εξαιτίας αυτού μία πρώην φιλενάδα του τον έκλεισε στη φυλακή επειδή της μετέδωσε την ασθένεια. Εκεί, έμεινε δεκαπέντε μήνες και χρειάστηκε να την παρακαλέσει ο Ανδρέας να αποσύρει τις κατηγορίες, προκειμένου να βγει ο πατέρας του έξω και να γυρίσει σπίτι, που τον ζητούσε ο μικρός γιος.

Γενικά, η ιστορία αυτή είχε συγκλονίσει την Κύπρο και για ένα διάστημα, η οικογένεια ήταν στην απομόνωση.

Ειδικά, ο 13χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο, όπου κανείς δεν τον ήθελε.

Εκεί, και πάλι βρέθηκε ο Ανδρέας όπου έπιασε τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που ήταν γιατρός και τον έπεισε να βοηθήσει τον μικρό.

Δύσκολες καταστάσεις που ο Ανδρέας κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τα κατάφερε με το παραπάνω… Ταλαντούχος και όμορφος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Μπρούσκο” και όλοι μιλούν για το ταλέντο και το πόσο καλό παιδί είναι!

Πηγή : newsnowgr.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr