Το ξέσπασμα του Γαβαλά: Πάρτα τα όλα αρκεί να βγω από τη φυλακή…

11 Ιουνίου 201315:13

Το χρέος του προς το Δημόσιο, ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ, προτίθεται να εξοφλήσει ο προφυλακισμένος σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, μεταβιβάζοντας το ακίνητό του στην Κάντζα στην κυριότητα του Δημοσίου.

Αυτό αναφέρει σε γραπτό αίτημά του που κατέθεσε διά του συνηγόρου του, μέσω δικαστικού επιμελητή προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το εν λόγω ακίνητο είναι αντικειμενικής αξίας περίπου 37 εκατομμύρια ευρώ.

Ουσιαστικά, ο Λάκης Γαβαλάς, που βρίσκεται προφυλακισμένος για χρέη προς το Δημόσιο, με αυτή την κίνηση προσβλέπει στην αποφυλάκισή του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνήγορός του έχει ως εξής:
«Η ανώνυμη εταιρεία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΕ, στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε από την Περιφέρεια Αττικής για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της στο ακίνητο ιδιοκτησίας της στην Κάντζα Αττικής, συνολικής αξίας 37.000.000 ευρώ, επέδωσε σήμερα 10.6.2013, στους νόμιμους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου κους Υπουργό των Οικονομικών και Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, έγγραφη προσφορά σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του ΑΚ, για τη μεταβίβαση του εν λόγω ακινήτου της σε αυτήν, προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως, οι συνολικού ύψους 17.000.000 ευρώ υποχρεώσεις της προς το Ελληνικό Δημόσιο».

Πηγή : ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr