Τι είναι το Facebook “Town Hall” και πως το χρησιμοποιείς

20 Μαρτίου 201709:56

Το Facebook θα προσθέσει σύντομα μία νέα δυνατότητα που θα μας βοηθά να βρίσκουμε και να επικοινωνούμε με τις τοπικές αρχές. Η νέα δυνατότητα ονομάζεται “Town Hall” ή “Δημαρχείο” και θα γίνει διαθέσιμη πολύ σύντομα.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Απλά εισάγεις την διεύθυνση σου, το Facebook σου εμφανίζει μία λίστα με τους “τοπικούς άρχοντες” της περιοχής που βρίσκεσαι και στην συνέχεια σου επιτρέπει να έρθεις σε επικοινωνία.

Στις mobile εφαρμογές, το Town Hall θα φαίνεται στην λίστα με τις εφαρμογές που διαθέτει το Facebook. Μπορεί να βρεθεί το “hamburger” μενού (3 γραμμές) στο κάτω δεξί μέρος της εφαρμογής του Facebook για iOS και Android.

Φυσικά η νέα δυνατότητα βρίσκεται προς το παρόν σε δοκιμαστική λειτουργία και σε περιορισμένες περιοχές του πλανήτη. Στην λίστα του Town Hall θα εμφανίζονται αυτοί που διαθέτουν Facebook Page και η επικοινωνία θα πραγματοποιείται με τα στοιχεία που έχουν δώσει ήδη οι τοπικές αρχές.

Η λογική πίσω από το Facebook Town Hall είναι να μπορεί να έρθει εύκολα σε επικοινωνία, οποιοδήποτε πολίτης με τους τοπικούς φορείς της πόλης του. Μερικοί από αυτούς είναι ο Δήμαρχος, το τοπικό συμβούλιο, τα ανώτατα στελέχη της Αστυνομίας και Νοσοκομείων.

Πηγή: thenerd.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr