Τι έχει πια αυτός ο Αλέκος Κοντός;

27 Ιουνίου 201807:49

Αν βγει σήμερα κάποιος και μας πει πως για την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα φταίει ο Αλέκος Κοντός, δεν μας φανεί καθόλου παράξενο. Τείνει μάλιστα η περίπτωση του να γίνει σαν κάποιους μύθους που έχει παγιωθεί στο share του διαδικτύου. 

Πριν λίγες ημέρες χρήστης του xanthipress μας έστειλε ένα άρθρο στο οποίο αναφέρεται στον πρώην υπουργό με την υποσημείωση, “αν έχετε έντερα βγάλτε το στην φόρα”. Προφανώς ο χρήστης έκανε αυτή την υποσημείωση επειδή μέχρι τώρα στα άρθρα που έχουμε αναφερθεί στον Αλέκο Κόντο είναι θετικά αποτυπώνοντας τα γεγονότα, όπως “Και μετά τον Αλέκο Κοντό, ποιος;” η “Η βραδιά που ο Αλέκος Κοντός μας ξεφτίλισε όλους” .

Βέβαια, θα ήταν ενδιαφέρον να βρούμε και να αποτυπώσουμε κάτι που δεν κάνει ο πρώην υπουργός όπως, δεν είναι εργατικός, δεν έσωσε την ΣΕΚΕ, αρκέστηκε σε αυτά και δεν δημιούργησε νέο συνεταιριστικό κίνημα, δεν είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και να καθιστά την ΣΕΚΕ μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο κόσμο. 

Και μια που είπαμε και για μια βαλίτσα στο χέρι, το άρθρο που αφορούσε τον πρώην υπουργό έχει να κάνει με το “Σκοπιανό” , ναι, είναι μπλεγμένος και σε αυτό. Ο αγαπητός χρήστης του xanthipress και φανατικός “αντικοντός” -μια από τις φυλές τις Ξάνθης – μας έστειλε άρθρο με τίτλο “Η ΣΕΚΕ με Γεν. Δ/ντη τον πρωην Υπουργο Αλ. Κοντό, επενδύει πέντε (5) εκατομμύρια στην ….”Μακεδονία” (+ photo, video)” και από τον ιστότοπο www.greekcast.net.

Από την θεματολογία του site καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα μέσο το οποίο υπερασπίζεται τα Ελληνικά συμφέροντα και ιδεώδη ανά τον κόσμο. 

Το διαβάσαμε προσεκτικά για να “βγάλουμε τα έντερα μας” , αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν καταλάβαμε -δεν φημιζόμαστε και για την εξυπνάδα μας – για πιο πράγμα κατηγορείται ο Αλέκος Κοντός. Γιατί αναπτύσσει την εταιρεία στα Σκόπια; Γιατί προασπίζει τα συμφέροντα της εταιρείας και όχι τα προσωπικά του τοποθετώντας επικοινωνιακά όπως πρέπει την εταιρεία μέσα στο γειτονικό κράτος; Γιατί ήταν στην κυβέρνηση Καραμανλή πριν 10 χρόνια και εκείνη η κυβέρνηση είχε κρατήσει μια συγκεκριμένη στάση στο Σκοπιανό;

Το άρθρο είναι εδώ , μπορείτε να το διαβάσετε. Όμως αφού διαβάσετε αυτό, διαβάστε και πάρα πολύ προσεκτικά και αυτό “Ποια ΣΕΚΑΠ, η ΣΕΚΕ ήταν η επιθυμία των Τούρκων” , γιατί η ΣΕΚΕ πλέον δεν είναι μια εταιρεία που κουβαλά απλά καπνά, έτσι για να το σοβαρέψουμε λίγο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr