Τερματίζει την παραγωγή του Galaxy Note 7 η Samsung

11 Οκτωβρίου 201613:19

Να τερματίσει την παραγωγή του Galaxy Note 7 αποφάσισε η νοτιοκορεάτικη εταιρεία, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Η επίσημη απόφαση πάρθηκε μετά τα τελευταία κρούσματα ανάφλεξης στο συγκεκριμένο μοντέλο, κι αφότου η εταιρεία είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλούσε τους χρήστες να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους για να αποφύγουν τυχόν ατυχήματα. Η απόφαση πρόκειται να φέρει μεγάλο πλήγμα στην εταιρεία η οποία αρχικά σχεδίαζε να αντιτάξει το συγκεκριμένο smartphone απέναντι στο iPhone 7.

Η εταιρεία κάλεσε όλους τους αντιπροσώπους της να αποσύρουν τα Galaxy Note 7 από τα ράφια των καταστημάτων όλου του κόσμου μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα ανάφλεξης ακόμα και των smartphone που δόθηκαν προς αντικατάσταση όσων αρχικών μοντέλων παρουσίασαν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μάλιστα η εταιρεία σε ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας κάλεσε όσους έχουν Galaxy Note 7 είτε την αρχική συσκευή είτε σύσκευη-«αντικαταστάτη» την οποία πήραν μετά την πρώτο κύκλο ανάκλησης smartphones να την απενεργοποιήσουν και να αναζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή για άλλα κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: newmoney.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr