Τελειώνουν τα εισιτήρια του Final 4

16 Απριλίου 201314:30

Λιγότερα από το 20% των εισιτηρίων έχουν απομείνει διαθέσιμα για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Μεγαλύτερη η ζήτηση από τους «αιώνιους» της Ελλάδας και της Ισπανίας.

Μόλις δύο κατηγορίες θέσεων έχουν απομείνει διαθέσιμες για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Το ενδιαφέρον του κοινού έχει αφήσει απούλητα μόλις το 20% των εισιτηρίων στη χωρητικότητας 15.126 θεατών O2 Arena του Λονδίνου, που θα φιλοξενήσει τους αγώνες στις 10 και 12 Μαΐου. Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από την ιστοσελίδα www.f4tickets.com.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, τα περισσότερα εισιτήρια έχουν αγοράσει φίλοι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα 32% των εισιτηρίων έχουν αγοραστεί από την Αγγλία, πράγμα που δείχνει το ενδιαφέρον που υπάρχει στη χώρα για το γεγονός, παρά τη μικρή παράδοση και δημοτικότητα του μπάσκετ στη χώρα.

Σημειώνεται πως οι ομάδες που θα προκριθούν στο Final 4 θα εξασφαλίσουν από περίπου 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους.

Πηγή : sport-fm

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr