Τα 5 “έκλεισε” το ερειπωμένο κολυμβητήριο της Ξάνθης

22 Δεκεμβρίου 201923:23

Πολλαπλός ο συμβολισμός της εκδήλωσης σήμερα έξω από το κτίριο του κολυμβητηρίου της Ξάνθης, αφού με αφορμή τα Χριστούγεννα και με μπόλικη δόση σαρκασμού, οι νεαροί κολυμβητές, οι γονείς και οι φίλοι τους έκαναν μια κίνηση διαμαρτυρίας για την συμπλήρωση 5 χρόνων από την παύση λειτουργίας του, “στολίζοντας” τους ιθύνοντες.

Στο διάστημα αυτό, οι γονείς υποστηρίζουν την προπόνηση των παιδιών τους στο άθλημα που αγαπούν, ταξιδεύοντας προς και από την γειτονική Καβάλα, αφού το δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης σαπίζει καθημερινά από την εγκατάλειψη.

Με την σημερινή δράση του, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης “γιορτάζει” την επέτειο των 5 ετών αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής απέναντι στο δικαίωμα των πολιτών να απολαμβάνουν απλές και αυτονόητες παροχές που εξασκούν σώμα και πνεύμα, όπως είναι η κολύμβηση, αλλά και να υποστηρίζεται το ιδιαίτερο ταλέντο κάποιων εξ’ αυτών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr