Στο σιρκουί της Λάρισας βρέθηκε ο Πήγασος

27 Απριλίου 201518:45

3η η Στελίνα Σπανίδου, 5Ος ο Δημήτρης Πανδράκης και 7ος ο Αντώνης Χατζηνικολάου. Είναι ο απολογισμός του Πήγασου από τη συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα δρόμου σιρκουί της Λάρισας.

DSCN5062
Στο Δελτίο Τύπου, αναφέρεται:

Η ευρηματική πρόταση του προέδρου του ΠΗΓΑΣΟΥ  ΞΑΝΘΗΣ  Βασίλη Ποιμενίδη , για δυναμική συμμετοχή  στο Σιρκουί Λαρίσης, αναδιάταξε ευχάριστα τα Θεσσαλικά ποδηλατικά δρώμενα, προς όφελος του αθλητικού γεγονότος, δίνοντας μία ακόμη ευχάριστη αισθητική συνάντηση, της συνεχούς διαδρομής με την οπτική επαφή του υπαίθριου πανέμορφου φυσικού τοπίου του ΑΛΚΑΖΑΡ.

Δωδεκαμελής οργανωμένη αποστολή, αποτελούμενη από δυο συνοδούς και δέκα αθλητές αποκόμισε πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία,
δοκιμάζοντας τις ιδιαίτερες ικανότητες και τις ποιοτικές αντοχές και ανοχές της.
DSCN4950

Χριστοδούλου Δημήτρης, Χατζηνικολάου Αντώνης, Πανδράκης Δημήτρης, Αρίφ Ογλού Βουλέντ, Τσακμάκης Γιάννης, Τσακιρίδης Αφεντούλης,  Αλή Ογλού Αττίλα στην κατηγορία Ανδρών,  Αρίφ Ογλού Μπουράκ στην κατηγορία Παίδων,  Στελίνα Σπανίδου στην κατηγορία Κορασίδων και Βασίλης Ποιμενίδης στην κατηγορία Open 50+,  επέστρεψαν με πιο ανεβασμένο  ποδηλατικό «απόβαρο».

DSCN5021Η λήξη αυτής της απρόσμενης ποδηλατικής συνάντησης, μας βρήκε χωρίς προσποίηση, με τρυφερότητα και ευγένεια, να αφήνουμε τα ζεστά ειλικρινή μας χαμόγελα αποτυπωμένα στο βλέμμα των  διοργανωτών,  ως ελάχιστο δείγμα απόδειξης ικανοποίησης, της διαρκούς εξέλιξης και  της προσμονής του καινούργιου.

DSCN5071 DSCN4982 DSCN4968 DSCN4950 DSCN5062 DSCN5021
 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr