Συγχαρητήρια του Δημάρχου Τοπείρου στην ομάδα ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ξάνθης

25 Μαΐου 201616:19

Τα θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασαν ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην νεοσύστατη ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ για την ΑΗΤΤΗΤΗ κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ξάνθης 2015-2016 και την άνοδο της στην Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης.

Ο Δήμος Τοπείρου θα τιμήσει το Δ.Σ., τον προπονητή και τους αθλητές του ΑΕΤΟΥ ΤΟΞΟΤΩΝ πριν την έναρξη του φιλικού που διοργανώνει ο Δήμος, την Δευτέρα 30.5.2016 και ώρα 17:00 μεταξύ των ομάδων ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ – REGION CUP Ε.Π.Σ. ΞΑΝΘΗΣ στο γήπεδο Τοξοτών.

“Ο Δήμος Τοπείρου θα είναι πάντα αρωγός στα αθλητικά σωματεία των Δήμων μας, τα οποία προάγουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το ΄΄ ευ αγωνίζεσθαι ΄΄” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr