Συγκινητικό βίντεο: Δείτε την επανένωση δύο ζώων που δεν μπορούσαν να ζήσουν χώρια!

28 Μαΐου 201409:35

Ένας τράγος ζούσε ανέμελα στην Καλιφόρνια, σε μια φάρμα ζώων με την παρέα ενός γαϊδαράκου, επί δέκα χρόνια. Η ιδιοκτήτρια της φάρμας ήταν μια ηλικιωμένη, ανήμπορη γυναίκα, η οποία με δυσκολία μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό της.

Έτσι κάποια στιγμή τα ζώα της φάρμας «μετακόμισαν» σε διαφορετικά καταφύγια ζώων και ο τράγος αποχωρίστηκε από τον επί δέκα χρόνια αγαπημένο του φίλο.
Ο τράγος αρνιόταν πεισματικά να φάει και οι υπεύθυνοι του καταφυγίου βλέποντας ότι το ζώο μάλλον είχε πέσει σε κατάθλιψη, αφού ό,τι και να του έδιναν για φαγητό το απέρριπτε, αποφάσισαν να επανενώσουν τα δύο ζώα.

Ένας από τους εργαζόμενους του καταφυγίου ταξίδεψε για 14 ώρες στο καταφύγιο όπου βρισκόταν ο «καρδιακός» φίλος του τράγου και έφερε πίσω τον γαϊδαράκο, τα δύο ζώα επανενώθηκαν για πάντα και η στιγμή που συναντήθηκαν καταγράφηκε σε ένα συγκινητικό βίντεο!

Σημειώνεται, ότι είκοσι λεπτά μετά το σμίξιμό τους τα δύο ζώα αρχίσαν να τρώνε με ευχαρίστηση!


protothema.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr