Ρωσία: Οι μετεωρίτες ήταν ορθόδοξα διασημόπλοια! Του Νίκου Ζαχαριάδη

16 Φεβρουαρίου 201316:20

Εκατοντάδες μοναχοί, οδηγώντας αρχαιοελληνορθόδοξα διαστημόπλοια που κινούνται με τις περίφημες «τουρμπίνες αγιασμού», προσγειώθηκαν χθές από αέρος στη Ρωσία, κατά τη διάρκεια μιας άψογα οργανωμένης επιχείρησης αντιπερισπασμού!

Μόλις το μυστικό υπερόπλο του Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε το σύνθημα στέλνοντας τους μετεωρίτες στο διάστημα, οι ηγούμενος Εφραίμ με την ομάδα του, μπήκαν στον «αδελφό» εναέριο χώρο της Ρωσίας, κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν ότι τα ίχνη που άφηναν πίσω τους ήταν καπνός από τους μετεωρίτες!

hanebu-thumb-large

Όπως είναι ήδη γνωστό στους μυημένους, τα σχέδια των αντιβαρυτικών διαστημοπλοίων, βρέθηκαν μαζί με τις αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης, κεντημένα στο εσωτερικό της ζώνης της Παναγίας, ενώ η κατασκευή τους χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια του ομογενούς κ. Σώρα.

Μια απλή μεγέθυνση της εικόνας που μετέδωσαν όλες οι τηλεοράσεις του πλανήτη, αρκεί για να αποστομώσει τα «παπαγαλάκια» της Νέας Τάξης που θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν την επιτυχία της επιχείρησης και να την διαψεύσουν ως αποκύημα φαντασίας.

Μετά το τέλος της επιχείρησης, οι Αγιορείτες Μοναχοί, επέστρεψαν μέσω της υπόγειας σήραγγας που συνδέει το Πατριαρχείο της Μόσχας με την Αγία Σοφιά, ώστε να οργανώσουν τη δεύτερη φάση του σχεδίου που σύμφωνα με τις προφητείες του Γέροντα Παΐσιου θα μπει σε εφαρμογή λίγο πριν την ενθρόνηση του νέου Πάππα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

πηγή: www.protagon.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr