Πρώτη Φορά και στην Ξάνθη. Του Ανέστη Αντωνιάδη

1 Φεβρουαρίου 201621:42

Παρακολούθησα τις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήξερα εάν έπρεπε να κλάψω η να γελάσω. Ο αγώνας για την αλλαγή είναι καθημερινή πράξη.

Είναι καθημερινή πράξη, πέρσι τέτοια περίοδο σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ να παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Τότε είχαμε 13η σύνταξη στο πρόγραμμα μας, τώρα δηλώνουμε, ότι το ασφαλιστικό δεν επιβιώνει.

Είναι καθημερινή πράξη, από την ώρα που πήραμε την εξουσία να σνομπάρουμε την πλειοψηφία αυτών και να διαλέγουμε και σε πιο πάνελ θα συμμετέχουμε.

Είναι καθημερινή πράξη, ότι άνοιξε η αστυνομική σχολή. Είναι καθημερινή πράξη ότι θα ανοίξει σε λίγο και το στρατόπεδο στην Σταυρούπολη. Α, ξέχασα και το εργοστάσιο ζάχαρης. Τι, όχι;

Είναι καθημερινή πράξη, να διαρρέουμε ότι θα ανοίξει και η Diana σύμφωνα με την υπουργό κ. Τζάκρη και να πουλάμε ελπίδες στον απλό και άνεργο εργαζόμενο.

Είναι καθημερινή πράξη στην εκδήλωση του ναι, τον διχαστικό Ιούλη, να ποστάρουμε στο FB εικόνες Γερμανών ναζί και να στοχοποιούμε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Είναι καθημερινή πράξη ότι 180 εταιρίες του νομού μας έχουν φύγει στην Βουλγαρία μέσα στο 2015, ειδικά μετά το καλοκαίρι.

Είναι καθημερινή πράξη, ότι λόγω capital control, μεγάλες εταιρίες στον νομό μας είχαν τεράστια προβλήματα και κυρίως οι παραγωγικές και εξαγωγικές όπως τα Καλώδια Ξάνθης και τα Πλαστικά Θράκης και πολλές άλλες.

Είναι καθημερινή πράξη, ότι έφυγαν αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι στο εξωτερικό η στην Αθήνα να βρουν δουλειά το τελευταίο εξάμηνο.

Είναι καθημερινή πράξη ότι ένας μεγάλος αριθμός επιστημόνων και μηχανικών του νομού μας, κάνουν παύση δραστηριότητας.

Είναι καθημερινή πράξη ότι μια, μια οι κλινικές στο νοσοκομείο κλείνουν η υπολειτουργούν.

Είναι καθημερινή πράξη το γεγονός ότι με το μόνο πράγμα που ασχολείται το πολιτικό προσωπικό του νομού είναι μόνο με το ΕΒΕ, τον ΔΗΜΟ Ξάνθης και τίποτε άλλο. Αλώστε είναι μνημειώδης η ερώτηση στην βουλή για τους αγωγούς της ΔΕΥΑΞ.

Είναι ακόμα πιο καθημερινή πράξη και τακτική σας, να υβρίζετε πρώην συντρόφους σας που πήγαν στο ΛΑΕ η ακόμα και ανθρώπους της παραγωγής που ήθελαν να μπουν στα ψηφοδέλτια σας, επειδή μόνο και μόνο τόλμησαν να διαφωνήσουν μαζί σας.

Είναι καθημερινή πράξη και πρακτική η αλαζονεία σας, η υπεροψία σας και φυσικά η έντονη εξουσιολαγνεἰα σας. Έχει γίνει αντιληπτή πλέον και από τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας που τους τάξατε τα πάντα και τώρα δεν τολμάτε να πατέ στα καφενεία, γιατί ήρθαν τα εκκαθαριστικά. Ίσως θεωρείτε ότι έχουν κρυμμένα Cagiene και αυτοί και να τους θεωρείτε μεγαλοτσιφλικάδες του καπνού.

Είναι καθημερινή πράξη, το μόνο που να σας απασχολεί να είναι η παρουσία σας η όχι στην εξέδρα των επίσημων στις παρελάσεις.

Το θέμα είναι ότι για το νομό μας και τους συμπολίτες μας, για να μην θυμηθώ το δημοψήφισμα που διχάσατε ένα λαό και μια ολόκληρη πόλη, δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως. ΜΗΔΕΝ.

Δεν μας εκπλήσσει, αυτή είναι η καθημερινή σας πράξη, το απολυτό μηδέν.

Σύντομα θα συμβαδίσει και η παρουσία σας με αυτό το αποτέλεσμα.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr