Πρώτη εμφάνιση του ποδηλατικού τμήματος της Δόξας Σταυρούπολης Ξάνθης στο 1o author cup

19 Φεβρουαρίου 201922:17

Με το δεξί καλωσόρισε το 2019 την πρώτη εμφάνιση του ποδηλατικού τμήματος της Δόξας Σταυρούπολης Ξάνθης στο 1o author cup στο αγαπημένο Κιλκίς . Σε μια απαιτητική διαδρομή από τεχνικής πλευράς έδωσαν την μάχη τους οι αθλητές της Δόξας μέσα σε κλίμα εορταστικό και φιλόξενο .

Από τους πιο καλοστημένους αγώνες mtb xc με το καιρό σύμμαχο και με σωστή προετοιμασία φέραμε ικανοποιητικά αποτελέσματα . Στην κατηγορία παίδων έδηξε να το διασκεδάζει ο Γ . Λάσκαρης . Στην κατηγορία Παμπαιδων τερμάτισαν σε καλή θέση ο Ν.Κοσμίδης και ο Ο. Καλαϊτσίδης , ενώ ο μικρότερος Β . Φυτέλης εγκατέλειψε από λάστιχο προς το τέλος της διαδρομής μετά από μια καλή προσπάθεια. Στην open κατηγορία συμμετείχαν ο Σ. Αβτζόγλου , Α. Πετρόπουλος , Δ. Χασεκίογλου και ο Π Σαρίκος καταφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση .

Συνεχίζουμε με όραμα καλή προετοιμασία και πολύ κέφι με σκοπό την συμμετοχή μας στις επόμενες διοργανώσεις. Πολλά συγχαρητήρια στον διοργανωτή του αγώνα Λευτέρη Ακριτίδη και στην εξαιρετική ομάδα που τον στήριξε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr