Πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα του νέου Nissan Juke 1.0 DIG-T ισχύος 117 ίππων

13 Ιανουαρίου 202016:19

Στη διαδρομή από την Αθήνα προς την Λειβαδιά έγινε η πρώτη δοκιμή του νέου Nissan Juke. Όπως διαπιστώθηκε, ο νέος εκπρόσωπος της Nissan στη κατηγορία των B-crossover, έχει αποκτήσει νέα οδηγικά χαρακτηριστικά τα οποία ταιριάζουν στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων οδηγών. Ειδικότερα, στη πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είναι σταθερό ακόμη και στις υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο.

Την αίσθηση ασφάλειας ενισχύει η κόμπακτ κατασκευή, η απουσία θορύβων και συντονισμών καθώς και η βελτιωμένη σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο απόδοση του συστήματος διεύθυνσης.

Η κατάλληλη ποσότητα υποβοήθησης και οι νέες ρυθμίσεις συμβάλουν στην αμεσότερη επίδραση του συστήματος διεύθυνσης στη κίνηση του αυτοκινήτου.

Οι διαστάσεις της νέας γενιάς του Nissan Juke μεγάλωσαν, σε σχέση με τις διαστάσεις του απερχόμενου μοντέλου. Το μήκος καθορίστηκε στα 4.21 μ., ύψος 1,59 μ. και πλάτος 1.8 μ. Οι νέες τεχνικές και τα καινούργια υλικά κατασκευής εξασφάλισαν μείωση του βάρους κατά 23 κιλά, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε είναι πιο ευρύχωρο τόσο για τους επιβάτες ενώ παρέχει και μεγαλύτερο χώρο για τις αποσκευές τους. Ειδικότερα, στο πίσω μέρος ο χώρος για τα γόνατα αυξήθηκε κατά 5,8 εκατ. και η χωρητικότητα του αποθηκευτικού χώρου αυξήθηκε επίσης στα 422 λίτρα (+20%).

Το αναδιαμορφωμένο εσωτερικό διακρίνεται για την μοντέρνα εμφάνιση, την βελτιωμένη θέση του οδηγού, τον πιο φιλικό προς τον χρήστη έλεγχο των λειτουργιών και των περισσότερων αποθηκευτικών χωρών. Τα νέα, μαλακής αφής υλικά στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών προστίθενται στα νέα στοιχεία του ιαπωνικού αυτοκινήτου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr