Προσλήψεις στη Ryanair -Ημέρες Καριέρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

29 Νοεμβρίου 201608:03

Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα πραγματοποιεί η ηγετική στο χώρο αεροπορική εταιρία Ryanair, με στόχο την άμεση πρόσληψη πληρώματος. Οι Ημέρες Καριέρας αφορούν στην 30η Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και την 1η Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Η εταιρία Crewlink, αρμόδια για τη στρατολόγηση νέου προσωπικού εκ μέρους της εταιρίας, ανακοίνωσε την εκστρατεία εύρεσης προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της Ryanair. Όπως επισημαίνει, είναι ανοιχτές 100 θέσεις Πληρώματος Καμπίνας, χωρίς να είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία για τους υποψηφίους.

Οι επιτυχόντες, αφού περάσουν τα μαθήματα εκπαίδευσης, θα εξασφαλίσουν τριετές συμβόλαιο εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα της Crewlink, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν τη θέση τους για την Ημέρα Καριέρας, είτε για την Αθήνα είτε για τη Θεσσαλονίκη. (http://www.crewlink.ie/en/recruitment-days)

Προσόντα υποψηφίων:

  • Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη σε αντίστοιχη θέση.
  • Να μπορούν να εργαστούν σε διάφορα αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη.
  • Να έχουν διαβατήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Προτιμώνται οι σκληρά εργαζόμενοι, οι ευέλικτοι, οι εξωστρεφείς με έντονη επιθυμία να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.
  • Σημαντική είναι η εμπειρία επικοινωνίας με το κοινό, καθώς και η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών στον πελάτη.
  • Απαιτείται η γνώση Αγγλικών (προφορικά και γραπτά).

Όσοι επιλεγούν από τις συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν στις Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Μάθημα Εκπαίδευσης Πληρώματος Καμπίνας στην Αθήνα στις 7 Φεβρουαρίου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr