«Πόλεμος» με σαμπάνιες των 120.000 ευρώ στη Μύκονο (βίντεο)

19 Αυγούστου 201311:00

Τα πάνω-κάτω στην νυχτερινή ζωή της Μυκόνου έφερε η εμφάνιση του… Αιγύπτιου Αντώνη Ρέμου όπως αποκαλείται ο καλλιτέχνης Αμρ Ντιάμπ. Αυτό που συνέβη στο κλάμπ Nammos δεν έχει προηγούμενο, ενώ σύμφωνα με όσους παραβρέθηκαν ξεπέρασε ακόμα και το ξεφάντωμα που είχε προκληθεί με την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο ίδιο μαγαζί προ ημερών.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Espresso οι εκατομμυριούχοι fans του Αιγύπτιου όχι μόνο έπιναν πανάκριβα ποτά, αλλά έπαιζαν πόλεμο με σαμπάνιες που έφταναν και τα 120.000 ευρώ το μπουκάλι! Τα κορίτσια και τα αγόρια με το χρυσό body painting δεν προλάβαιναν να κουβαλάνε στα πρώτα τραπέζια υπερμεγέθεις μποτίλιες των 15 λίτρων που κόστιζαν έως 60.000 ευρώ, ενώ ήταν καλυμμένες με φύλλα χρυσού!

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως ένας εκ των υπευθύνων της εταιρίας που προμήθευσε τις σαμπάνιες και παραβρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο έκανε… μεγάλες ζημιές στο τσακίρ κέφι του γράφοντας μαζί με την παρέα του, λογαριασμό που ξεπέρασε τις 100.000 ευρώ!

http://youtu.be/J3ZgBs8U1q4

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στο μαγαζί γύρω στις 23:00 όπου είχε προσδιοριστεί ως ώρα έναρξης της συναυλίας ενώ το αντίτιμο μόνο για την είσοδο ξεκινούσε από τα 220 ευρώ και έφτανε στο αστρονομικό ποσό των 800 ευρώ το άτομο για τα πρώτα δέκα τραπέζια!

diab1
Ο καλλιτέχνης για να δικαιολογήσει τη φήμη του, αφού στην Αίγυπτο λατρεύεται περίπου ως… ημίθεος έφτασε στο μαγαζί στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και μάλιστα από τη θάλασσα με σκάφος. Στην είσοδο των υποδέχθηκαν εκατοντάδες πυροτεχνήματα ενώ οι έλληνες και ξένοι κροίσοι που είχαν καταλάβει τα πρώτα τραπέζια άνοιγαν τις μποτίλιες τη μία μετά την άλλη.

Οι επιτυχίες του καλλιτέχνη διαδέχονταν η μια την άλλη και οι σαουδάραβες επιχειρηματίες επιδόθηκαν σε πόλεμο εντυπώσεων παραγγέλνοντας συνεχώς είτε μεγάλες είτε μικρές μποτίλιες με σαμπάνιες. Αξιοσημείωτο είναι πως οι μικρές συσκευασίες κόστιζαν 1.000 ευρώ το μπουκάλι!

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso οι πρώτες εκτιμήσεις για το καθαρό κέρδος της επιχείρησης το βράδυ του Σαββάτου λένε ότι αυτό ξεπέρασε το 1,5 εκατ. ευρώ!

diab-3

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr