Παρουσιάστηκε το Huawei P30 που «καταργεί» το σκοτάδι στις νυχτερινές λήψεις

26 Μαρτίου 201917:32

 Στους ρυθμούς των νέων μοντέλων έξυπνων κινητών τηλεφώνων της σειράς P30 της Huawei ζει από το πρωί το Παρίσι, καθώς, παρουσία περισσότερων από 2.000 δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο και πολλών πρακτορείων ειδήσεων παρουσιάστηκαν σήμερα το Huawei P30 και Huawei P30 Pro.

Ο αριθμός των δημοσιογράφων ξεπερνά κατά πολύ τον αριθμό των εκπροσώπων του Τύπου που βρίσκονται στο Παρίσι για να καλύψουν την συνάντηση του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για το εμπόριο και το κλίμα.

Kαταργείται το σκοτάδι και η απόσταση

Στην παρουσίαση του τηλεφώνου που έγινε στο μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο της Ευρώπης, το Paris Convention Center, με θέα τον Πύργο του Άιφελ, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συνέδρια μέχρι και 35.000 ατόμων ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group, Ρίτσαρντ Γιου αναφέρθηκε στα νέα μοντέλα έξυπνων κινητών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων κινητών (και ειδικά του P 30 Pro) είναι ότι ενδυναμώνουν περαιτέρω τις λειτουργίες και την ποιότητα της κάμερας, «καταργώντας» ουσιαστικά το σκοτάδι στις νυχτερινές λήψεις και από την άλλη μεριά «καταργούν» την απόσταση, με το ισχυρό ζουμ που διαθέτουν οι κάμερές τους.

Νυχτερινά τοπία απαθανατίζονται με απόλυτη ευκρίνεια ακόμη και με ελάχιστο φωτισμό, ενώ αντικείμενα και τοπία με το ισχυρότατο ζουμ που διαθέτει το τηλέφωνο αποτυπώνονται χωρίς καμιά παραμόρφωση της εικόνας. Παρουσιάστηκε επίσης το ρολόι Huawei Watch GT Active.

Από την παρουσίαση των νέων κινητών της Huawei επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε περάσει από την εποχή του «έξυπνου» κινητού (smart phone) στο κινητό «υψηλής νοημοσύνης (Intelligent phone).

Ειδικότερα, η διαφορά «έξυπνου» κινητού και ενός κινητού με υψηλή νοημοσύνη είναι ότι ένα intelligent phone δεν αποτελεί απλώς ένα εργαλείο επικοινωνίας, αλλά ένα προσωπικό «κέντρο» (έναν προσωπικό βοηθό) που μπορεί να διαχειριστεί τεράστιες ποσότητες πληροφοριών. Να αξιολογεί πραγματικές καταστάσεις και εν τέλει να μαθαίνει από τις συνήθειες του κατόχου του και να λαμβάνει αποφάσεις που θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης και θα κάνουν την καθημερινότητα του κατόχου του ευκολότερη -και όλα αυτά με την χρήση αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνονται στο επεξεργαστή του.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr