Παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ και ανατροπή με την κατασκήνωση Αβδήρων. Θα ανοίξει κανονικά !

7 Ιουλίου 201522:17

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις μετά την ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Εκ/σης Ξάνθης για το κλείσιμο των μαθητικών κατασκηνώσεων Αβδήρων.

Το απόγευμα παρενέβησαν οι βουλευτές και η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ θορυβημένοι για το γεγονός ότι πληροφορήθηκαν την είδηση από τα ΜΜΕ και δεν είχαν ενημερωθεί για τα προβλήματα.

Ακολούθησε επικοινωνία με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τάσο Μάρκου, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που ώθησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, επικαλούμενος γραφειοκρατικές δυσκολίες και προβλήματα που παρουσιάστηκαν με προμηθευτή λόγω αδυναμίας τροφοδοσίας.  Από την πλευρά των δύο κυβερνητικών βουλευτών και της ΝΕ ασκήθηκαν πιέσεις και έγιναν σειρά επαφών με το Υπουργείο Παιδείας και άλλους παράγοντες καθώς και την Περιφερειακή Διεύθυνση.

Τελικά,γύρω στις 21.30 δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις και η απόφαση ανακλήθηκε.

(Ανανέωση) Ήδη την Τετάρτη το πρωί η Πρωτοβάθμια προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης για τη λειτουργία της Κατασκήνωσης (κλικ)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr