Επίσημη ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας για την Κατασκήνωση Αβδήρων. Θα λειτουργήσει κανονικά από το Σάββατο

8 Ιουλίου 201511:17

Με τη νέα  ανακοίνωση , μέσα σε λίγες ώρες από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr για τις παρεμβάσεις που έγιναν από την πλευρά των κυβερνητικών βουλευτών ώστε να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που προέκυψε. Στην ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Εκπαίδευσης αναφέρει:

Ύστερα από την ανάκληση της υπεύθυνης δήλωσης βασικού προμηθευτή της κατασκήνωσής μας “τα Αρχαία Άβδηρα” και τη διαβεβαίωσή του ότι η προμήθεια των ειδών θα υλοποιηθεί κανονικά, ανακαλούμε το ανωτέρω σχετικό έγγραφό μας και σας γνωρίζουμε ότι η λειτουργία των κατασκηνώσεων θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οι περίοδοι των κατασκηνώσεων θα είναι δύο. Η Α’ περίοδος από το Σάββατο 11 Ιουλίου έως Παρασκευή 24 Ιουλίου και η Β’ Περίοδος από το Σάββατο 25 Ιουλίου έως Παρασκευή & Αυγούστου” τονίζεται σχετικώς στην νέα ανακοίνωση, ενώ επισημαίνεται πως οι μαθητές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θα ενημερωθούν.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr