Πάολα: Υποκλίθηκε στα Καγκέλια της Γωγώς Τσαμπά

28 Απριλίου 201422:30

Μέλι έχει η Πάολα; Δεν υπάρχει καλλιτέχνης που να μην την έχει επισκεφθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Αυτή τη φορά βρέθηκε κοντά της και η Γωγώ Τσαμπά και όπως ήταν φυσικό ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε τι άλλο; Τα Καγκέλια!

Επικράτησε ένας πανικός, με το κοινό να την αποθεώνει και να της πετάει λουλούδια και από την άλλη την Πάολα, να την ευχαριστεί ως σωστή οικοδέσποινα και μάλιστα, υποκλίθηκε και συνέχισε να τραγουδά η ίδια τα περίφημα Καγκέλια!

Η Γωγώ Τσαμπά φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ το ίδιο και η Πάολα αλλά φυσικά και ο κόσμος που βρισκόταν στο νυχτερινό μαγαζί.

Ωστόσο, η Πάολα θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Θεσσαλονίκη αφού έμειναν λίγες παραστάσεις ακόμα. Όμως πρόλαβαν να την επισκεφθούν πολλοί Έλληνες τραγουδιστές, ανάμεσά τους η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Μελίνα Ασλανίδου, που ανέβηκαν και στην πίστα, συνοδεύοντας την Πάολα.

Δείτε τα παρακάτω σχετικά βίντεο:

Πηγή: peoplegreece.com

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr