“Παντρειά” με το αζημίωτο. Φέρνουν κοντά ευκατάστατους με φοιτήτριες

1 Μαΐου 201415:38

Στο φαινόμενο διαδικτυακής γνωριμίας οικονομικά ασθενών φοιτητριών με ευκατάστατους ηλικιωμένους αναφέρεται η καναδική ραδιοτηλεόραση (CBC).
Σκοπός των «γνωριμιών» φέρεται να είναι εύρεση συντρόφων που διατίθενται να καλύψουν τα πανεπιστημιακά έξοδα των φοιτητριών.
Ένας από τους σχετικούς ιστότοπους, υπό την επωνυμία «sugar daddie», που ισχυρίζεται ότι είναι ο δημοφιλέστερος στον Καναδά με 130.000 μέλη, περιλαμβάνει φοιτήτριες ή απόφοιτες οι οποίες φέρονται να προσπαθούν να αποπληρώσουν τα πανεπιστημιακά τους χρέη.
Στο ρεπορτάζ του CBC φοιτήτριες δηλώνουν ότι προτιμούν να βγαίνουν με ηλικιωμένους οικονομικά ανεξάρτητα άντρες υπό τον όρο ότι θα τους αρέσει η παρέα τους και θα τις ενισχύσουν οικονομικά.
Μια φοιτήτρια με το ψευδώνυμο Κέλλυ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα κρυβόμουν πίσω από δάχτυλό μου. Δεν πρόκειται να πω ότι ψάχνω μόνο ραντεβού για ευχαρίστηση. Χρειάζομαι κάποια οαικονομική βοήθεια. Και οι άντρες στο σάιτ το γνωρίζουν και θέλουν να βοηθήσουν».
Κάποιες φοιτήτριες έχουν ζητήσει 1.000 δολάρια από τους «γλυκούληδες ώριμους» και άλλες μέχρι 10.000 για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr